Hoppa till innehåll

Bagare

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Klassrum, dag, 1550 poäng

Yrkespaketet är utformat för arbete som bagare. 

Mål för utbildningen

Utbildningen syftar till att ge eleven:

  • förmåga att arbeta hantverksmässigt inom bageri och konditori,
  • färdigheter i att arbeta med traditionella och moderna hantverksmässiga metoder,
  • förmåga att planera, genomföra och utvärdera sin arbetsprocess,
  • förmåga att arbeta med ansvar, kvalitetsmedvetenhet och företagsekonomisk förståelse,
  • förmåga att kommunicera, samverka med andra och bemöta kunder,
  • kunskaper om måltiden som helhet,
  • kunskaper om försäljning, hygien, näringslära, specialkost och alkoholservering,
  • kunskaper om exponering och skyltning av varor och tjänster,
  • kunskaper om livsmedel och måltider i olika kulturer,
  • kunskaper om etiska frågor inom hela livsmedelskedjan, försäljning och hållbar utveckling, samt
  • kunskaper om arbetsmiljö och arbetsorganisation samt förmåga att arbeta säkert och ergonomiskt.

Övrigt

Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången bagare på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet som bagare, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola, är stora.

För att uppnå villkoren för en gymnasieexamen behöver utbildningen kompletteras med ytterligare ämnesnivåer samt ett komvuxarbete eller ett gymnasiearbete.

Ämnes-/kursplan

RLXAAH

Anmälningskod

RLXAAH-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

Antal Kursstarter: 1

Filtrera

Rensa
Filtrera sökresultat
Kurslängd
1
Studietakt
1
Startdatum
1
Skolor
  1. Kursstart 5733304

    Kursstart
    Ansökan stänger
    Kurslängd
    Slutdatum
    Studietakt

    Beskrivning

    Skola: Stockholms hotell- och restaurangskola

    Adress: Arenavägen 60

     

    Klicka på nedan länk för att komma till ansökan:
    https://komvux.stockholm.se/vux/CoursePackageInfo/HO9RLK25BAGRLXAGH

    Observera att ansökan inte ska göras på denna sida utan på länken ovan.