Hoppa till innehåll

Bagare och konditor

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Dagtid, 1500 poäng

Bagare och konditor - klassrum

Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori.

Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången bagare och konditor på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet som bagare och konditor, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola, är stora.

Utbildningen syftar till att ge eleven

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper.

Ämnes-/kursplan

RLXACN (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

RLXACN-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser (13 st)

Antal Kursstarter: 1

Filtrera

Rensa
Filtrera sökresultat
Startdatum
1
Skolor
  1. Kursstart 5435994

    Kursstart
    Ansökan stänger

    Beskrivning

    Klicka på nedan länk för att komma till ansökan: 
    https://komvux.stockholm.se/vux/CoursePackageInfo/HO3BAGK25RLXCAR

    Observera att ansökan inte ska göras på denna sida utan på länken ovan.