Hoppa till innehåll

Bagare och konditor Lärling

Hotell, livsmedel, restaurang och turism

Dagtid, 1550 poäng

Bagare och konditor - lärling 

En lärlingsutbildning inom komvux är en yrkesutbildning där minst 70 procent av undervisningen sker på en arbetsplats. Du har en handledare på arbetsplatsen och en yrkeslärare på skolan som följer dig genom utbildningen. 

Nationellt yrkespaket med kurser från restaurang- och livsmedelsprogrammet utformat för hantverksmässigt arbete inom bageri och konditori.

Utbildningen ger kunskaper som motsvarar yrkesutgången bagare och konditor på gymnasial nivå. Möjligheterna att utveckla sin yrkesskicklighet som bagare och konditor, på arbetsplatsen eller på Yrkeshögskola, är stora.
 

Utbildningen syftar till att ge eleven

Förkunskapskrav

Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå eller motsvarande kunskaper.

Ämnes-/kursplan

RLXACN (Länk till extern sida.)

Anmälningskod

RLXACNLÄ-KD

Skolform

Gymnasial utbildning

Kurser (14 st)

Antal Kursstarter: 0

  • Det finns inga kursstarter att ansöka till.